DESEMBRE: VIU EL REGAL-VIU EL NADAL

Sota el lema VIU EL REGAL-VIU EL NADAL, presentem la  campanya de Nadal i Reis 2016. La novetat d’enguany és que els comerços de l’Associació repartiran 100.000 butlletes de Rasca i Guanya. Així les compres en els establiments de VIU COMERÇ estaran premiades amb una butlleta que, si és guanyadora, es podrà bescanviar el seu valor en tots els comerços associats. Així presentem una campanya interna on es premiarà la fidelitat tant dels clients com dels associats amb més de 3000€.

 

També, s’instal·larà la tradicional caseta per la venta de la Targeta Regal de VIU COMERÇ. Es situarà a la Rambla Principal, i estarà oberta de dimarts a diumenge de 11.00 a 13.30h i de 17.30 a 21.00h (Excepte: 24 i 31 de desembre que serà només matins). Aquestes targetes són bescanviables en tots els comerços de VIU COMERÇ.

Per últim, abordem la campanya de Reis, facilitant als més menuts el contacte amb els Reis durant la cavalcada. Uns dies abans, les botigues de Viu Comerç disposaran de  les tradicionals Mans de Reis i les oferiran de forma gratuïta als nens i nenes que les demanin, així  podran escriure al seu nom i saludar a Ses Majestats els Reis d’Orient durant la cavalcada del dia 5 de Gener.

VIU COMERÇ
L’associació de comerç i serveis de Vilanova I la Geltrú. L’entitat agrupa a més de 180 establiments tant de comerç de proximitat, franquícies com de serveis.
Articles Recents
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.