NOVEMBRE: VIU COMERÇ A LA #FIRADENOVEMBE 2016

La Fira de Novembre 2016 es celebrarà aquest cap de setmana, del 11 al 13 de Novembre. Viu Comerç, tindrà una presència destacable, a la Plaça de la Vila i comptarà amb una amplia oferta d’activitats,  tallers, desfilades i exhibicions.

Passarel·la de Viu Comerç

El recinte de la plaça estarà dividit en diferents àrees: un escenari on es portarà terme les desfilades de moda i complements així com, on es mostraran les tendències per aquesta temporada tardor-hivern. També hem organitzat actuacions i exhibicions per conèixer i gaudir de les empreses de serveis que tenim al voltant. D’una altra banda comptem amb un segon espai d’stands pels associats a Viu Comerç que volen tenir una presència directa a la Fira.

D’altra banda, no oblideu que el  diumenge el tenim dedicat al públic infantil, amb la visita de la Patrulla Canina, una activitat pedagògica pels més menuts i la  desfilada infantil on es podran veure les darreres tendències per la canalla.

No deixeu de visitar les activitats i horaris d’aquest esdeveniment de 3 dies!!!

VIU COMERÇ
L’associació de comerç i serveis de Vilanova I la Geltrú. L’entitat agrupa a més de 180 establiments tant de comerç de proximitat, franquícies com de serveis.
Altres informacions que et poden interesar
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.