En este momento estás viendo JUNY: VIII Edició de la Vilanova Shopping Nit (VSN)

JUNY: VIII Edició de la Vilanova Shopping Nit (VSN)

  • Autor de la entrada:
  • Categoría de la entrada:Campanyes

El divendres 9 de Juny, tindrà lloc la vuitena edició de la Vilanova Shopping Nit (VSN 2017). Es tracta d’una exclusiva i nocturna festa de compres. Un esdeveniment de moda, comerç, serveis i tendència dels establiments de Vilanova i la Geltrú que, com és habitual, la fem coincidir amb el Temps de vi, axí doncs els carrers compresos entre La Rambla, St Gervasi, Caputxins, Sant Sebastià, Plaça dels carros i C. Almirall viuran les activitats previstes, com concerts de música al carrer, diferents perfomances i actuacions. Enguany, la decoració dels carrers i aparadors tindràn una temàtica sorpresa el que encara farà la nit més  màgica.

Les botigues del centre de la ciutat tornaran a obrir en un horari extraordinari, des de les 21h fins a la mitjanit, amb la intenció de crear una experiència única en un emplaçament singular, on oferiran avantatges comercials amb descomptes especials, regals, degustacions i tot un seguit de sorpreses i activitats.Tots els establiments tindran una OFERTA ESTRELLA durant la nit, convertint l’acte en una oportunitat per comprar a preus únics. Es podran consultar totes les promocions i els establiments col·laboradors al díptic de la campanya.

Els establiments disposaran de tiquets d’estacionament gratuït de fins a una hora per facilitar l’aparcament als seus clients, vàlids pels aparcaments soterrats de la plaça de les Casernes, plaça Peixateria i de la plaça Charlie Rivel.

La Vilanova Shopping Nit és una festa del comerç que té la intenció d’atreure visitants i potenciar el centre comercial urbà de Vilanova i la Geltrú, que conjuntament amb la celebració d’una nova edició de la Fira Temps de Vi, convertirà Vilanova i la Geltrú durant aquell cap de setmana en un destí atractiu pels visitants i en espai de relació entre els ciutadans.