JUNY: VIII Edició de la Vilanova Shopping Nit (VSN)

El divendres 9 de Juny, tindrà lloc la vuitena edició de la Vilanova Shopping Nit (VSN 2017). Es tracta d’una exclusiva i nocturna festa de compres. Un esdeveniment de moda, comerç, serveis i tendència dels establiments de Vilanova i la Geltrú que, com és habitual, la fem coincidir amb el Temps de vi, axí doncs els carrers compresos entre La Rambla, St Gervasi, Caputxins, Sant Sebastià, Plaça dels carros i C. Almirall viuran les activitats previstes, com concerts de música al carrer, diferents perfomances i actuacions. Enguany, la decoració dels carrers i aparadors tindràn una temàtica sorpresa el que encara farà la nit més  màgica.

Les botigues del centre de la ciutat tornaran a obrir en un horari extraordinari, des de les 21h fins a la mitjanit, amb la intenció de crear una experiència única en un emplaçament singular, on oferiran avantatges comercials amb descomptes especials, regals, degustacions i tot un seguit de sorpreses i activitats.Tots els establiments tindran una OFERTA ESTRELLA durant la nit, convertint l’acte en una oportunitat per comprar a preus únics. Es podran consultar totes les promocions i els establiments col·laboradors al díptic de la campanya.

Els establiments disposaran de tiquets d’estacionament gratuït de fins a una hora per facilitar l’aparcament als seus clients, vàlids pels aparcaments soterrats de la plaça de les Casernes, plaça Peixateria i de la plaça Charlie Rivel.

La Vilanova Shopping Nit és una festa del comerç que té la intenció d’atreure visitants i potenciar el centre comercial urbà de Vilanova i la Geltrú, que conjuntament amb la celebració d’una nova edició de la Fira Temps de Vi, convertirà Vilanova i la Geltrú durant aquell cap de setmana en un destí atractiu pels visitants i en espai de relació entre els ciutadans.

VIU COMERÇ
L’associació de comerç i serveis de Vilanova I la Geltrú. L’entitat agrupa a més de 180 establiments tant de comerç de proximitat, franquícies com de serveis.
Altres informacions que et poden interesar
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.