VII Edició de la Vilanova Shopping Nit (VSN)

Maig 2016

VII Edició Vilanova Shopping Nit 

El dissabte 4 de Juny, tindrà lloc la setena edició de la Vilanova Shopping Nit (VSN 2016). Es tracta d’una exclusiva i nocturna festa de compres, un esdeveniment de moda, comerç, serveis i tendència dels establiments de Vilanova i la Geltrú.

Les botigues del centre de la ciutat tornaran a obrir en un horari extraordinari, des de les 21h fins a la mitjanit, amb la intenció de crear una experiència única en un emplaçament singular, on oferiran avantatges comercials amb descomptes especials, regals, degustacions i tot un seguit de sorpreses i activitats.

Enguany, tots els establiments realitzaran descomptes especials durant la nit, convertint l’acte en una oportunitat per comprar a preus únics. Com l’any passat,  col·laboren en l’acció els restaurants i bars del centre de la ciutat oferint un menú especial VSN. Es podran consultar totes les promocions i els establiments col·laboradors al díptic de la campanya i la pròpia web de l’associació.

Entre les activitats previstes, figuren concerts de música al carrer, diferents perfomances i actuacions pels carrers i places de la Shopping Nit, decoració de carrers i aparadors, i moltes més sorpreses.

Els establiments disposaran de tiquets d’estacionament gratuït de fins a una hora per facilitar l’aparcament als seus clients, vàlids pels aparcaments soterrats de la plaça de les Casernes, plaça Peixateria i de la plaça Charlie Rivel.

La Vilanova Shopping Nit és una festa del comerç que té la intenció d’atreure visitants i potenciar el centre comercial urbà de Vilanova i la Geltrú, que conjuntament amb la celebració d’una nova edició de la Fira Temps de Vi, convertirà Vilanova i la Geltrú durant aquell cap de setmana en un destí atractiu pels visitants i en espai de relació entre els ciutadans.

El comerç local i de proximitat de Vilanova i la Geltrú continua més viu que mai, i es demostra amb campanyes, com la VSN, promoguda i organitzada per l’associació de comerciants de la ciutat, Viu Comerç, amb el recolzament de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, així com el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya i el Servei de Comerç Urbà de la Diputació de Barcelona.

 

VIU COMERÇ
L’associació de comerç i serveis de Vilanova I la Geltrú. L’entitat agrupa a més de 180 establiments tant de comerç de proximitat, franquícies com de serveis.
Altres informacions que et poden interesar
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.