Torna el Fora Estocs a la Plaça de la Vila 5 DE MARÇ

Torna el Fora Estocs a la Plaça de la Vila!!

Una quarantena de botigues sortiran al carrer a Vilanova al XIV Fora Estocs

El proper dissabte 5 de març torna una de les fires més emblemàtiques de Viu Comerç després de dos anys canviant el format a causa de la pandèmia. De nou la plaça de la Vila serà l’epicentre del Fora Estocs, la fira de liquidació de rebaixes de Vilanova i la Geltrú. Les millors botigues de la ciutat disposaran d’una carpa on oferiran els seus productes a un preu imbatible.

L’objectiu de la fira és liquidar els estocs de la temporada d’hivern, o sigui que trobareu el producte de sempre amb rebaixes de fins a un 70%. Sabates, moda, roba de la llar, complements i moltes coses més tot  concentrat en una jornada de descomptes de 9 a 21h ininterrompudament.

A banda dels comerços, també trobareu diversos establiments de serveis relacionats amb la salut, el benestar, l’estètica i, fins i tot, la fotografia.

El Fora Estocs vol atraure no tan sols el públic vilanoví sino també visitants d’arreu del Penedès i les comarques properes perquè gaudeixin dels descomptes i coneguin la riquesa del teixit comercial de Vilanova i la Geltrú.

A més de les carpes de la plaça de la Vila, moltes botigues de Viu Comerç també se sumaran al Fora Estocs des de dins dels seus establiments fent ofertes i promocions especials.

 

Articles Recents
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.