Nova entrega de la col•lecció de punts de llibre “El comerç de sempre”

Més de 10.000 punts de llibre es distribuiran entre els establiments  associats a Viu Comerç per aquest Sant Jordi 2016

Com ja es tradició per Sant Jordi, Viu Comerç edita tres noves entregues de la col·lecció de punts de llibre “El comerç de sempre”

A partir del dia 21 d’abril els establiments associats a Viu Comerç regalaran als seus clients 3 nous punts de llibre de la col·lecció “El comerç de sempre” amb imatges històriques d’indrets i establiments comercials de Vilanova i la Geltrú.

La col·lecció es va iniciar l’any 2011 amb gran acollida per part dels clients i el públic en general, i sobre tot per part del món del col·leccionisme; des de llavors s’han repartit més de 60.000 punts de llibre. Una col·lecció que per la seva temàtica la fa única i entranyable, amb un recorregut en fotografies de la historia comercial de Vilanova i la Geltrú, on, a traves de les diferents entregues que composen la col·lecció, ens traslladarem als llocs més emblemàtics de la historia comercial recent de la nostra ciutat.

La col·lecció s’ha realitzat mitjançant una acurada selecció d’imatges antigues cedides per l’Arxiu Comarcal del Garraf.

Per aquest Sant Jordi 2016, la col·lecció continua amb tres noves entregues, que corresponen als números 16, 17 i 18, que son respectivament: Suiza, Mercat Central i Juan Rovira Radio-Luz, totes fotografies de la dècada dels 60.

Cada establiment disposarà d’un cartell de la campanya a l’entrada indicant amb quin punt de llibre obsequiarà als seus clientes, de tal forma que per aconseguir els tres punts de llibre s’haurà d’anar com a mínim a tres establiments diferents.

VIU COMERÇ
L’associació de comerç i serveis de Vilanova I la Geltrú. L’entitat agrupa a més de 180 establiments tant de comerç de proximitat, franquícies com de serveis.
Articles Recents
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.