Lluita pel comerç del centre

Presentem la campanya que hem preparat per protestar contra el Parc Comercial Polígon Masia d’en Barreres. Es tracta d’una campanya “funerària” que consta de 3 peces gràfiques: Una enganxina, un pòster i una esquela. Es una campanya “vinagrera” pensada per que sigui notòria i que repartirem a totes les botigues VIU COMERÇ  així com les que no ho son, però que es troben en l’eix comercial situat entre el C. Pare Garí, Plaça de les Neus, C. Unió fins la carretera.

Esquela de la Campanya “R.I.P. Comerç del Centre”.

 

 Volem fer soroll

Protestem contra dues premisses bàsiques:

-Per una banda, la construcció d’un parc de mitjanes i grans superfícies, es convertirà en un pol d’atracció, deixant el centre amb menys tràfic tant de vilanovins com de visitants provinents de Vilafranca, Manresa, entre d’altres.

-Per l’altra banda, es modifiquen els horaris comercials, convertint la zona de mar, la part est de la ciutat fins arribar al parc en horaris d’excepcionalitat turística, podent obrir els diumenges i festius, el que encara deixa més en desavantatge al comerç del centre.

Amb la construcció d’aquest parc, es trenca amb l’equilibri i el model comercial que tant hem treballat i que representa el nostre mitjà de vida i professió.

La campanya s’iniciarà divendres 23 que serà el dia on es  penjaran el pòster i adhesiu de la campanya en els aparadors de les botigues

Els interessos particulars d’un promotor no poden posar en joc tot un model comercial.

 No ens volem quedar amb els braços creuats, ajudeu-nos a fer difusió!.

Articles Recents
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.