Fes un tomb amb la castanyera

Fes un tomb amb la castanyera!

Prepara’t per una castanyada terrible!

El dimarts 31 d’Octubre  FES UN TOMB AMB LA CASTANYERA que anirà acompanyada dels seus amics. Sortirem de la Pl. Soler i Gustems en ruta per les botigues de Viu Comerç a ballar, espantar i demanar dolços!

Pots venir disfressat.

Porta la teva bossa decorada, abans cal que la vingueu a buscar-la i la decoreu, trobareu idees i materials a les botigues! Demana la teva bossa GRATIS (fins a fi d’existències) a les botigues:

Galimany Prat ,  Freilka, Iris Art,  Llibreria a tres tintes, Joguines Chacón, Mon Petitt Ó i Quilting Bee.

Sortida: 18h Pl. Soler i Gustems (davant Interesport Olaria)
Conta contes: 19:30h Pl. Soler i Gustems
El conte de La Casntanyada: l’aventura de la Maria Castanya
amb MONTSERRAT BALADA

RECORREGUT:
Pl. Soler i Gustems – Almirall Colom-  Rambla Principal – Sant Gregori – Caputxins – Sant Sebastià – Pl. Soler i Gustems

Fora Estocs es celebrarà el 9 de setembre

Ja és aquí el FORAESTOCKS d'estiu 2023

Dissabte 9 de setembre torna el Foraestocs de Vilanova i la Geltrú.

Els botiguers de Viu Comerç porten les ofertes més increibles en articles de fora de temporada.

Més de 30 parades a la plaça de la Vila, amb roba, sabates, llar, esports… compra en el millor ambient festiu!

LLISTAT DE PARADISTES FORAESTOCS HIVERN 2023
CASALS SABATERS / GRADUA’T ÒPTICSFERÒPTICALES CAMISES / OLBA / QUIROPRÀCTICA VILANOVA / RETTO MODA STILS / AXA / CAL SERRAINTERESPORT OLARIA / EVASION RUNNING / MONTSE INTERIORS / AQUA SPORT CLUBS / CALÇATS OJEDA / ANNA MALDONADO / TANTAE QUIRPÀCTICTEIXITS LA ROSA / COTA ZERO / COLUCCI / EL LLENÇOL / MIS ENRIQUETAS / DIBELLAHAPPY TIME / PARLEM / TAPISSERIA SÁNCHEZ / ALENAR / LIMONES / SNEAKER OUTLET / LA GUARIDA DEL OTAKU

i tindrem dos stands d’alimentació perque pogueu  picar i beure alguna cosa:
CAN BATADET – FORMATGES MONTBRÚ / VALENTI GELATS Y PORQUÉ NO?! / REDBAR / S’ORATGE DE MENORCA / VINS AVIÑÓ – 7 PAMSCAN PEDRET 

I aprofita el menú Foraestocs per 15€ pels restaurants col·laboradors: Sensacions, Redbar, Nou Central, Enrique Tomás, Goofretti i alguns més… 

Consulta tots els restaurants participants aquí sota

cartell Fora estocs-AJORNAT (A3)_page-0001

Restaurants amb menú Foraestocs

VALENTI GELATSRambla de la Pau, 27  722 31 60 39
REDBARAv. Eduard Toldrà, 22902 34 13 41 / 616 42 07 16
CÀTERING EL SIMPÀTICRambla Principal, 31 i 104938931513 / 938165872
GOOFRETTIRbla. Principal, 77937098127
SENSACIONSRbla. Principal, 12268403015
NOU CENTRAL RESTAURANTRbla. Josep Tomas Ventosa, 13938155469
ENRIQUE TOMASRbla. Principal, 88938531009
   
   

Pas a pas per un APEU amb garanties d’èxit

Les APEUs, són una eina de promoció i millora de la competitivitat de les àrees econòmiques d’una ciutat basada en la col·laboració publicoprivada. Ja està en funcionament des de fa 50 anys per tot el món i ara arriba a Catalunya.

CONEIX MÉS SOBRE LA LLEI , CLICA AQUÍ.

El punt fort

El punt més important i el que dona força a l’APEU és que obliga a treballar en comú ajuntament, empresaris i propietaris dels locals comercials a peu de carrer per tal de millorar la seva activitat, en diferents àmbits d’actuació a la ciutat: obliga el sector privat a fer front comú a implicar-se per crear una entitat nova gestora dedicada a tirar el projecte que es decideixi endavant i també obliga a l’ajuntament a complir i posar-se al dia amb les seves tasques de serveis a la ciutat, ja que en cap cas les funcions de l’entitat gestora de l’APEU podran substituir o minvar els serveis municipals que presta l’ajuntament.

Per tal que tots els propietaris de locals i empreses compleixin amb les seves obligacions a l’hora de fer front a les millores pactades i per evitar que hi hagi rebuts impagats, la llei preveu que l’ajuntament ha de vetllar pel cobrament de les quotes, com un impost més, mentre que l’entitat privada gestora s’ha de dedicar a decidir el projecte a treballar, que ha de complementar les tasques pròpies de l’ajuntament, i gestionar-ne el pressupost.

Com pot beneficiar al comerç de Vilanova i la Geltrú

En el cas de Vilanova, s’està treballant amb un APEU de projecció de ciutat, enfocat a augmentar la competitivitat de la zona comercial del centre de la ciutat, implicant comerços i restauració, i millorar els serveis i la qualitat de l’entorn.

L’objectiu final és aconseguir consolidar Vilanova i la Geltrú com capital comercial de Barcelona, és a dir, convertir-se en un pol d’atracció comercial de la zona sud de Barcelona reconeguda com a ciutat de «Shopping» o «turisme de compres»

PASSOS REALITZATS:

 1. S’ha realitzat un estudi i Pla d’Acció de l’APEU (redactat per Intueri).

 2. S’han reunit Viu Comerç, el Gremi d’Hostaleria, Visit Vilanova i empresaris particulars de la zona per posar en comú idees, dubtes i maneres de fer-lo possible.

 3. Viu comerç està treballant en un text en base a l’estudi d’INTUERI consensuat amb Visit i Gremi, per obtenir un compromís representatiu i establir unes línies inicials per iniciar el projecte APEU amb garanties d’aconseguir una votació favorable.

 4. Finalment, quan el compromís de tots sigui unànime, el projecte s’ha de sotmetre a votació popular entre els empresaris i propietaris afectats per l’APEU, per tal que aquest tiri endavant.

  El neguit de Viu Comerç davant la creació d’un APEU:

 • En un moment en el qual Vilanova es troba amb greus problemes amb temes d’escombraries, neteja, enllumenat, pacificació del trànsit o aparcaments és difícil d’imaginar-se treballant per crear accions de promoció de la ciutat. Abans caldria un compromís de l’Ajuntament previ per arreglar aquestes deficiències, compromís on es vegi reflectit en les millores inmediates incloent en els pressupostos municipals les partides necessàries per fer efectives les millores municipals pendents.

 • Perquè tots els empresaris implicats votin a favor una llei que els obliga a pagar un nou impost, en forma de quota, cal un projecte clar i elaborat on s’entengui bé el compromís de les dues parts, privada i pública, quin és l’objectiu i els beneficis del projecte i els passos a seguir.

 • Molt important definir i començar a implicar a quines persones podrien formar part de la junta de la nova associació i quin tipus de gerència necessita el projecte, per tal de formar un equip motivat, professional, treballador i àgil que a més garanteixi que la major part del finançament estigui dedicat al projecte i no es malgasti en personal.

+INFO:

Vídeo realitzat per la Generalitat de Catalunya explicant la importància dels APEU al món.

Coneix els BID, referent internacional per a les APEU

Aquest abril guanya un viatge a tenerife

Aquest abril, guanya un viatge per a 2 a Tenerife

A partir del 13 d’abril compra als establiments de Viu Comerç i GUANYA UN VIATGE PER 2 PERSONES A TENERIFE.

Com funciona:

· Amb la teva compra et regalem una butlleta amb 2 números pel sorteig, fins a fi d’existències. Repartirem 80 mil números.

· El guanyador sortirà amb el número del sorteig de la Grossa de St Jordi del 27 d’abril, o sigui que fins el 27 abans del sorteig podeu recollir números.

· El viatge és a Tenerife 8 dies/7 nits amb sortida el 6 juny o 12 serembre 2023. Si al guanyador no li van bé, té l’import en moneder per gastar en un altre viatge a l’agencia BTravel de Vilanova.

JA TENIM EL NÚMERO GUANYADOR:  78947

· Si tens la butlleta guanyadora, contacta amb nosaltres: 640 297 449 (whatsapp), info@siguesviu.cat o per instagram @siguesviu.
Data límit per reclamar el premi: 27 de maig 2023

Participa! 

8-dies7nits-amb-btravel-vilanova-el-20-dabril-6-de-juny-o-12-setembre-bescanvia-per-un-bono-regal-valorat-en-1.160e-per-qualsevol-altre-viatge.

Fora Estocs es celebrarà el 4 de març

Ja és aquí el FORAESTOCKS d'hivern 2023

Dissabte 4 de març torna el Foraestocs de Vilanova i la Geltrú.

Els botiguers de Viu Comerç porten les ofertes més increibles en articles de fora de temporada.

Més de 30 parades a la plaça de la Vila, amb roba, sabates, llar, esports… compra en el millor ambient festiu!

LLISTAT DE PARADISTES FORAESTOCS HIVERN 2023
CASALS SABATERS / GRADUA’T ÒPTICS RAT GANG / FERÒPTICA / MARIPOSAS EN LA PANZA / RIDOX / LES CAMISES / OLBA / QUIROPRÀCTICA VILANOVA / RETTO MODA STILS / AXA / CAL SERRAINTERESPORT OLARIA / EVASION RUNNING / MONTSE INTERIORS / AQUA SPORT CLUBS / CALÇATS OJEDA / ANNA MALDONADO / TANTAE QUIRPÀCTIC / TOT PER TÚ MINERALS / TEIXITS LA ROSA / COTA ZERO / COLUCCI / EL LLENÇOL / MIS ENRIQUETAS / DIBELLA / LLUNA PLENA / HAPPY TIME 

i tindrem dos stands d’alimentació perque pogueu  picar i beure alguna cosa:
CAN BATADET – FORMATGES MONTBRÚ / EL TAULELL

Al migdia comptarem amb el duet de GUILLERMO RUEDA en directe.
I la CADENA SER retransmetrà la jornada desde la Pl. de la Vila.

I aprofita
el menú Foraestocs per 15€ pels restaurants col·laboradors: La Fitorra, Redbar, La Patum, la Tasca, Goofretti i molts més… 

Consulta tots els restaurants participants aquí sota!

fora-estocs-marc-23-viu-comerc

Restaurants amb menú Foraestocs

RESTAURANT LA FITORRAC/ Isaac Peral, 4-6938151125
REDBARAv. Eduard Toldrà, 22902 34 13 41 / 616 42 07 16
LA PATUMPasseig del Carme, 46938151893
LA TASCAPl. de les Cols, 19938958559
GOOFRETTIRbla. Principal, 77937098127
CATERING EL SIMPÀTICRbla. Principal, 31 i 114 
VINS I BRASESC/ Santa Madrona,11930255106
LA PENYA 52Rbla. Principal, 52938 93 14 46
SENSACIONSRbla. Principal, 122684030157
NOU CENTRAL RESTAURANTRbla. Josep Tomas Ventosa, 13938155469
ENRIQUE TOMASRbla. Principal, 88938531009

Ja són aquí els ajuts pel comerç local 2022

Us informem que a partir de demà 16 de juny i fins el 13 de juliol s’obre la convocatòria d’ajuts al comerç que convoca el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM):
 
 
Podeu optar a dos tipus de subvenció, una per recuperar local buits o fer reformes d’establiments (PROGRAMA 4) i una altra per millorar la vostra presència digital (PROGRAMA 3)

 

Objectiu

Dinamitzar el comerç mitjançant projectes de recuperació dels locals buits situats a la trama urbana consolidada del municipi, o al nucli històric i els seus eixamples. Garantir el mix comercial òptim i adequat a cada zona, incrementant-ne l’atractiu i evitant el trencament del continu comercial mitjançant la reforma d’establiments amb un grau d’antiguitat o  parades de mercats municipals. I donar resposta als efectes causats per la declaració de l’estat d’alarma decretat arran de l’emergència sanitària de la covid-19.

 

Termini de presentació de les sol·licituds

El termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació i annexos comença a les 9:00 hores del dia 16 de juny de 2022 i fins a l’exhauriment del pressupost destinat a aquest programa amb el límit màxim del dia 13 de juliol de 2022 a les 14h. Per tant, se segueix el criteri de concurrència competitiva.

Podeu accedir al tràmit de sol·licitud en aquest enllaç

 

 Persones beneficiàries

Els professionals autònoms que estiguin donats d’alta en el règim especial dels treballadors per compte propi o autònoms (RETA), empreses titulars d’establiments de comerç i serveis, situats a peu de carrer i de parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

S’exclouen, les fundacions, les entitats territorials sense ànim de lucre i els gremis i entitats sectorials.

 

Quantia de la subvenció

Fins al 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros.

 

Requisits

 • Inversió mínima: 2.000 euros
 • Àmbit 1 (Recuperació de locals buits – obertures): Ser titular de la compra, lloguer o concessió i no superar una inversió de 60.000 euros. No entren les concessions administratives d’inauguracions de nous Mercats Municipals.
 • Àmbit 2 (Reformes d’establiments): Botigues i parades de Mercats Municipals amb antiguitat de mínim 10 anys o 5 anys si són parades de mercats no sedentaris (acceptant la possibilitat d’acreditar-la a través de la suma amb la titularitat anterior si es tracta d’un familiar de fins a 2on grau).

 

Documentació que cal aportar

 • Fotografia façana i interior establiment (previ a l’acció).
 • Pressupost detallat o factures de les despeses d’obertura o reformes.
 • Referència de l’Informe de resultat de l’autodiagnosi TIC del CCAM

Per més informació, podeu consultar les bases de les subvencions i la convocatòria, que trobareu publicades en aquests enllaços:

 

Bases

Convocatòria

 

Objectiu

Facilitar la incorporació de noves tecnologies digitals a les empreses comercials, de forma que augmentin la competitivitat, tant d’aquestes com de les parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

Contribuir a fomentar nous models de negoci, basats en l’omnicanalitat i en la millor experiència de compra possible per als consumidors i consumidores, creant estratègies que integrin botiga física i online.

Millorar el posicionament i la presència a internet del sector del comerç i dels serveis per tal d’adaptar-se i fer front a la nova situació i enfortir les seves capacitats i fer-lo més competitiu en l’era post-Covid19.

Termini

El termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació i annexos comença a les 9h del dia 16 de juny de 2022 i fins a l’exhauriment del pressupost destinat a aquest programa amb el límit màxim del dia 31 de desembre de 2022.

Podeu accedir al tràmit de sol·licitud en aquest enllaç

Persones beneficiàries

Empreses de comerç, de serveis i parades de mercats municipals.

 

Quantia de la subvenció

Fins al 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros

Requisits 

 • Inversió mínima 1.000 euros
 • Establiment operatiu a peu de carrer a Catalunya
 • Empreses proveïdores especialitzades.
 • Data límit projecte: 31 de desembre de 2022 Disponibles en llengua catalana, com a mínim. Incompatible programes de TD Artesania i Moda

Documentació que cal aportar

 • Referència de l’Informe de resultat de l’autodiagnosiTIC del CCAM de l’estat inicial (sense l’aplicació de les accions a subvencionar).
 • Fotografia de la façana i de l’interior de l’establiment a peu de carrer o parada de mercat.
 • Pressupost detallat de les accions a subvencionar
 • Annex de dades específiques segons model normalitzat

Per més informació, podeu consultar les bases de les subvencions i la convocatòria, que trobareu publicades en aquests enllaços:

Bases

Convocatòria

Fora Estocs Estiu 3 de setembre – VIU COMERÇ 2022

Fira de liquidació d’estocs de les botigues de Viu Comerç a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú. Els millors productes a preu de saldo i amb la qualitat de sempre.

 

Aprofita les ofertes i renova les teves vambes, les ulleres de sol o una bossa per anar a la platja. Informa’t sobre serveis de quiropràctica i massatge, descobreix el millor tractament pel teu cabell o apunta’t al gimnàs.

 

El bo i millor del comerç de Vilanova i la Geltrú al millor preu que et puguis imaginar!

Obert X Vacances 4 al 22 de juliol – VIU COMERÇ 2022

Torna el programa estiuenc d’entrevistes a Canal Blau TV on podreu descobrir de més a prop el comerç de Vilanova i la Geltrú.

Conduït pel Jordi Martí, el programa ens ensenya la cara més humana del comerç local i també ens mostra les novetats, ofertes i campanyes dels associats per aquest estiu.

No et perdis l’actualitat de les botigues de Vilanova perquè, com cada any, estem Oberts X Vacances!

Temps de Shopping 10-11 i 12 de juny – VIU COMERÇ 2022

És Temps de Vi i de Shopping!

 

Fins el 12 de juny compra a les botigues de Viu Comerç i resol els nostres mots encreuats dedicats al món del vi.

 • Busca les definicions als aparadors de les botigues participants
 • demana la butlleta dins dels establiments
 • resol els mots encreuats i diposita la butlleta a l’estand del @gremivng a la Fira Temps de Vi

Pots guanyar una cistella de vins de la Fira!

Descarrega aquí el llistat de botigues participants

 

 

Torna el Fora Estocs a la Plaça de la Vila 5 DE MARÇ

Torna el Fora Estocs a la Plaça de la Vila!!

Una quarantena de botigues sortiran al carrer a Vilanova al XIV Fora Estocs

El proper dissabte 5 de març torna una de les fires més emblemàtiques de Viu Comerç després de dos anys canviant el format a causa de la pandèmia. De nou la plaça de la Vila serà l’epicentre del Fora Estocs, la fira de liquidació de rebaixes de Vilanova i la Geltrú. Les millors botigues de la ciutat disposaran d’una carpa on oferiran els seus productes a un preu imbatible.

L’objectiu de la fira és liquidar els estocs de la temporada d’hivern, o sigui que trobareu el producte de sempre amb rebaixes de fins a un 70%. Sabates, moda, roba de la llar, complements i moltes coses més tot  concentrat en una jornada de descomptes de 9 a 21h ininterrompudament.

A banda dels comerços, també trobareu diversos establiments de serveis relacionats amb la salut, el benestar, l’estètica i, fins i tot, la fotografia.

El Fora Estocs vol atraure no tan sols el públic vilanoví sino també visitants d’arreu del Penedès i les comarques properes perquè gaudeixin dels descomptes i coneguin la riquesa del teixit comercial de Vilanova i la Geltrú.

A més de les carpes de la plaça de la Vila, moltes botigues de Viu Comerç també se sumaran al Fora Estocs des de dins dels seus establiments fent ofertes i promocions especials.

 

BUTLLETÍ DE NOVETATS

Deixa’ns el teu correu electrònic i estigues al corrent de tot el que fem a Viu Comerç

[mk_padding_divider size=»50″][mk_subscribe placeholder_text=»Escriu el teu correu electrònic *» button_text=»Subscriu-me» list_id=»bb945df689″ optin=»true» space_between=»7″ btn_bg_color=»#118ad8″ btn_text_color=»#eeeeee» btn_border_color=»#eeeeee» input_bg_color=»#ffffff» input_placeholder_color=»#cccccc» input_border_color=»#cccccc» input_focus_bg_color=»#000000″ input_focus_placeholder_color=»#ffffff»][mk_padding_divider]
[/vc_row]