La gestió comercial de Viu Comerç com a model d’èxit

L’associació de comerç i serveis de Vilanova i la Geltrú, Viu Comerç, ha estat seleccionada com a model d’èxit en la gestió de comerç urbà per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona.

Des de la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona s’han organitzat unes jornades de formació “Experiències de gestió del comerç urbà”, inclosa al banc d’accions formatives de la Diputació de Barcelona. Aquestes jornades van adreçada a tècnics de comerç amb experiència en la gestió i dinamització de l’activitat comercial dels diferents ajuntaments de la província de Barcelona.

Viu Comerç ha estat seleccionada per fer una ponència sobre el seu model de gestió dels darrers anys. L’objectiu de les jornades es conèixer models d`èxit i noves formes de gestió i promoció del comerç urbà, mitjançant experiències i actuacions desenvolupades per Ajuntaments, des de les Associacions de Comerciants, o de forma conjunta, per tal de valorar la seva aplicabilitat en altres territoris. Els principals objectius son analitzar i valorar aquestes experiències per explorar i identificar noves línies d’actuació, i facilitar l’intercanvi de coneixement i experiències entre els professionals dels serveis de comerç que disposen els Ajuntaments.

La formació es va dividir en dos jornades, la primera d’elles van tenir lloc el passat dijous 5 de Maig a la seu de la Gerència de Serveis de Comerç, on els ponents Rafel López Zaguirre (cap de l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.) i Virginia Vargas Del Río (Directora tècnica de Comerç i Fires de l’Ajuntament de Gavà) van presentar el model de gestió de les seves àreas de comerç respectivament.

L’última jornada, del passat dijous 12 de Maig, es va celebrar a Vilanova i la Geltrú, amb la ponència de Xavier Arrojo (Gerent de Viu Comerç), que va explicar el model comercial a Vilanova i la Geltrú i el Pla de Dinamització Comercial anual que desenvolupa l’associació

Viu Comerç ha estat treballant en els darrers anys per incrementar la notorietat de la marca comerç de Vilanova dins del nostre territori  i a les àrees de influència; en promocionar i posicionar la ciutat de Vilanova i la Geltrú com un centre comercial a cel obert de referència a Catalunya amb l’objectiu d’incrementar el numero de compradors d’altres territoris a la nostra ciutat; en dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat, i més concretament, dels seus associats mitjançant activitats que generin branding, valor afegit i activitat econòmica, incrementar i millorar els serveis, avantatges i eines de comunicació dirigides a l’associat; i per últim, en mantenir el centre comercial urbà amb oferta de qualitat.

La jornada, que va comptar amb una vintena d’assistents, entre tècnics de comerç, caps d’àrea i regidors, va finalitzar amb una visita als principals eixos comercials de Vilanova i la Geltrú.

Articles Recents
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.