Busquem l’anomalia?

Més de 11.000 butlletes es distribueixen entre les escoles i els establiments participants associats a Viu Comerç

L’associació Viu Comerç organitza, amb la col·laboració de la Federació d’Associacions pel Carnaval (FAC) i de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, una nova edició del concurs d’aparadors ‘Busca l’anomalia’.

El concurs consisteix en realitzar un recorregut pels aparadors dels establiments participants associats a Viu Comerç i localitzar una anomalia o pífia, és a dir, un element que no guarda cap relació amb l’aparador ni amb la botiga.

Aquest és un concurs obert a tothom, des dels més petits de la casa fins als més grans.

Per participar només cal omplir una butlleta amb les anomalies dels establiments i, un cop completada, s’ha de dipositar en una de les bústies instal·lades durant el recorregut. Les butlletes s’han repartit entre els alumnes de totes les escoles de la ciutat, i també es podran aconseguir en les botigues participants, les quals tindran un distintiu a l’aparador perquè sigui més fàcil identificar-les.

El concurs comença el 12 de Febrer al 26 de febrer serà l’últim dia per recollir les butlletes i dissabte de Carnaval, 2 de març, es farà l’entrega dels premis: una tauleta digital i més de 40 productes en regals de les botigues participants.

El concurs de l’anomalia s’ha convertit en una tradició més del Carnaval, i mostra la implicació del comerç de la nostra ciutat amb una de les seves festes més importants. A més és una campanya que afavoreix la visibilitat del comerç, sobre tot d’aquells que estan més allunyats dels principals eixos comercials de la ciutat, ja que es genera un flux de circulació per davant dels aparadors dels establiments durant els dies de funcionament de la campanya; l’any passat més de 1.000 participants van finalitzar el recorregut sencer i van optar als diferents premis.

VIU COMERÇ
L’associació de comerç i serveis de Vilanova I la Geltrú. L’entitat agrupa a més de 180 establiments tant de comerç de proximitat, franquícies com de serveis.
Articles Recents
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.