FEBRER: Busca l’anomalia! del 2 al 16 de Febrer

Hem repartit més d’11.000 butlletes entre escoles i establiments adherits a la campanya i a Viu Comerç.

Com cada any, l’associació de Viu Comerç organitza, una nova edició del concurs d’aparadors ‘Busca l’anomalia’.

Aquest concurs consisteix en recórrer tots els aparadors participants en aquesta campanya, i trobar l’anomalia o pífia que està amagada, és a dir, un objecte que no té relació amb l’aparador i establiment.

És un concurs pensat per a tots, pot participar qui vulgui. Es pot fer sol, amb pares, mares, avis, veïns, amics, etc. L’objectiu és gaudir-lo.

Si vols participar només has d’obtenir una butlleta, fer el recorregut per les botigues, trobar les pífies de cadascuna d’elles, i anotar-la al costat del nom de l’establiment on l’has trobat. Quan tinguis la butlleta completada, dipositaràs la butlleta a les bústies que trobareu instal·lades durant el recorregut. Les butlletes s’han repartit entre els alumnes de totes les escoles de la ciutat, i també es podran aconseguir en les botigues participants, les quals tindran un distintiu a l’aparador perquè sigui més fàcil identificar-les.

“Busca l’anomalia” comença el 2 de febrer fins el 16 de febrer del 2021. Es farà una entrega de premis, que es realitzarà el dissabte 20 de febrer. Podeu guanyar una tauleta digital i algun dels més de 40 regals de les botigues participants.

El concurs de l’anomalia s’ha convertit en una tradició més del Carnaval, i mostra la implicació del comerç de la nostra ciutat amb una de les seves festes més importants. A més, és una campanya que afavoreix la visibilitat del comerç, sobretot d’aquells que estan més allunyats dels principals eixos comercials de la ciutat, ja que es genera un flux de circulació per davant dels aparadors dels establiments durant els dies de funcionament de la campanya; l’any passat més de 1.000 participants van finalitzar el recorregut sencer i van optar als diferents premis.

VIU COMERÇ
L’associació de comerç i serveis de Vilanova I la Geltrú. L’entitat agrupa a més de 180 establiments tant de comerç de proximitat, franquícies com de serveis.
Articles Recents
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.