Joguines, Llar d'Infants i Parcs Infantils, Serveis

Mon Pettit Ó

QUÈ ÉS MON PETTIT Ó?

És joc lliure i en família. Mon Pettit Ó és un espai familiar al que hi pots venir quan necessitis passar temps de qualitat amb els teus fills independentment de la seva edat. Podràs estar còmod@, jugant relaxadament. Observar, experimentar junts i tornar a gaudir del plaer de jugar sense presses ni aglomeracions.

 

QUÈ OFERIM?

Joc en família! Però no qualsevol joc, sinó aquell que et fa connectar amb els teus fills i també amb tu mateix@. Un joc tranquil, curiós, respectuós i que sorgeix sempre de les vostres necessitats. 

 

Per tal que puguis jugar també desde casa i afavorir aquest tipus de joc del que et parlo he creat  #LATIENDADEMONPETTITÓ.  A ella trobaràs coses súper interessants per a petits grans artistes i exploradors. També complements per a tu i el teu nadó. Un raconet per l’art il·lustrat i un altre per a peces de joc creades a mà al nostre país. I no hi podia faltar la lectura amb títols que faran volar la teva imaginació i creativitat. 

 

Actualment i degut al Covid 19 la nostra agenda d’activitats pot patir modificacions degut a les circumstàncies en què ens trobem. Normalment això és un no parar de propostes per a tota la família. Xerrades, tallers, grups de joc i criança, Playroom, yoga per a nadons i mares, yoga prenatal,  aniversaris, tallers creatius de lettering, estampació, ceràmica, percussió… Si no vols perdre’t res subscriu-te a la newsletter, prometo no ser pesada i només explicar-te allò important!!

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.