Joguines, Llar d'Infants i Parcs Infantils, Serveis

Mon Pettit Ó

Mon Pettit Ó és un espai per ser gaudit en família. Un ambient creat i cuidat al detall, on poder passar hores de joc lliure, tranquil i respectuós. On totes les famílies que ens acompanyin puguin sentir-se còmodes i (tant de bo que) com a casa.

 

La nostra oferta inclou a més de l’espai de joc lliure (adaptat i preparat), tallers per a nens i famílies. Dissenyem els nostres tallers sobre la base del binomi pedagogia & expressió artística, les claus són: el desenvolupament creatiu, l’experimentació i el lliure moviment. Tenim també una botiga que és una meravella! Amb productes especialment seleccionats per oferir-originalitat, qualitat i disseny.

 

Ens mouen Ells. Els nostres nens són el principal motiu per voler ser millors cada dia. Ens sembla fonamental connectar a les famílies, generar espais i moments de qualitat per gaudir junts. Necessitat de viure una maternitat / paternitat conscient i respectuosa. Volem fer tribu, ja que sabem el difícil que poden resultar algunes etapes de la maternitat / paternitat, sobretot quan les vius per primera vegada. Ens mou el respecte per la infància, pels seus processos evolutius i els seus ritmes. El voler preservar l’essència de cada un, valorant les diferències de manera positiva. Per això vam crear espais on el joc es dóna de manera espontània seguint els interessos i necessitats del neEns diferencia el fet de ser un projecte personal, pensat i creat per a la nostra ciutat. I com a tal amb capacitat d’adaptació a les necessitats que sorgeixin en les famílies que ens acompanyen. Tot el que fem ho fem nosaltres, tractant d’oferir el millor de nosaltres mateixes i posant cor a cada gest. Sabem que vivim en un món que fomenta el consumisme, però ens resistim a pensar que tots els negocis han de ser així. Creiem en el tracte proper, en el tu a tu. Per això treballem en col·laboració amb emprenedors que a més de ser grans professionals comparteixen la nostra essència i valors, apostant per la sostenibilitat i la importància dels materials.

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.