Alimentació
JR SUPERMERCATS és una empresa familiar que es va constituir l’any 1980 amb l’obertura del seu primer supermercat al carrer Vapor de Vilanova i la Geltrú. Al llarg dels anys la seva gestió i dedicació va permetre anar ampliant el negoci obrint més centres, i actualment l’empresa compta amb 7 ubicats a Vilanova i la Geltrú.
Amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels nostres clients JR Supermercats ens hem anat consolidant com un referent en els supermercats de proximitat i arrelats al territori oferint una àmplia gama de productes de qualitat al millor preu.
Creiem fonamental el tracte proper i familiar amb els nostres clients, sent sensibles a les seves necessitats i suggerències i això fa que siguin molts els veïns i veïnes dels diferents barris de Vilanova i la Geltrú que al llarg de tots aquests anys ens han anat acompanyant.
Formem part de la central de compres FACSA, que compta amb una dotzena d’associats a tota Catalunya i plegats gestionem més d’una seixantena de supermercats, i això fa que poguem oferir als nostres clients les marques líders del mercat a preus excel.lents així com les nostres marques pròpies que es caracteritzen per una enorme qualitat.

Supermercats JR

  • Dilluns a dissabte: 09.00h a 21.00h Diumenge:10-15h als supermercats de C/ Gas, 3 ; Pg.Marítim, 92 i C/ Casernes, 26 (amb xarcuteria)
  • Passeig marítim, 92 C/ Gas, 3 C/ Casernes, 26 Pl. dels Cotxes, 5 C/ Fruita s/n C/ Aigua, 97 C/ Vapor, 20 i C. Josep Llançà, 28
  • 938115068
  • 938115069
  • eduard@jrsupermercats.cat

Com arribar-hi? Fés clic al mapa i et guiarem fins a la botiga.

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.