Moda i Complements Infantils

DADES DE CONTACTE

  • Dilluns a divendres: 10.00h a 14.00h-16.30h a 20.30h Dissabte: 10.00h a 21.00h
  • Rambla principal, 20
  • 935661420
  • vilanovarambla@boboli.es

Com arribar-hi? Fés clic al mapa i et guiarem fins a la botiga.

Curiosos? Inquiets? Ocurrents? Trapelles? Divertits? Sí. Tot això i més. Així són els nens i així és també boboli. Perquè volem créixer amb ells, volem explorar amb ells, volem acompanyar-los en el seu descobriment del món. Des del naixement de la marca el 1984, a boboli no hem parat d’investigar, d’explorar… noves tendències, dissenys, nous mercats… Som curiosos per naturalesa, com els nens boboli!

Les nostres col·leccions estan plenes de color, de vitalitat, d’alegria… plenes d’innovació, diversió, actualitat… un estil únic per als petits amb més personalitat  amb un disseny propi i exclusiu: moda funcional, còmoda que acompanya al nen en totes les etapes de la seva vida (de 0 a 16 anys). La col·lecció és àmplia, amb una gran varietat de teixits, colors, bordats, estampats… 2 col·leccions a l’any amb 6 línies de producte: Newborn, Baby, Kids, Acqua, Soft i Chic que es tradueixen en més de 700 models per temporada.

Descobreix el color, descobreix la imaginació, descobreix l’aventura, descobreix la diversió… DESCOBREIX EL MÓN AMB BOBOLI!

 

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.