Educació i Psicologia

CENTRE APRÈN+ - PSIQUE+LOGO

Com arribar-hi? Fés clic al mapa i et guiarem fins a la botiga.

Som el Centre Aprèn+, centre especialitzat en psicologia, psicopedagoga i logopèdia de Vilanova i la Geltrú. Vam obrir les nostres portes el setembre passat a Vilanova amb un equip multidisciplinar creat per a cobrir totes les necessitats que l’infant i adolescent pugui tenir durant el seu desenvolupament així com orientar i acompanyar a la seva família durant el procés, donat que la nostra experiència anterior en d’altres centres de la ciutat ens generava la necessitat d’oferir un treball coordinat que actualment no existia a Vilanova.
El nostre equip ofereix un treball coordinat i grupal que tracti el nen en la seva globalitat per a aconseguir l’objectiu final: el benestar emocional i evolutiu tant del nen com de la seva família. Els nostres objectius com a centre són:

Treballar coordinats tant amb escoles com a famílies.

Oferir un diagnòstic I un tractament acurat mitjançant la realització d’objectius de tractament i pla de treball individualitzats per a cada alumne.

Realitzar atenció precoç i observacions dins de l’aula treballant conjuntament amb el centre escolar per tal de millorar la detecció de dificultats.

Plantejar una oferta d’activitats com tallers i cursos dirigits tant a infants, adolescents o adults així com a famílies i professionals.
Els nostres serveis són de psicologia, psiquiatria, psicopedagogia, pedagogia, logopèdia, reforç escolar i acadèmic així com cursos per pares i professionals, assessorament a escoles i tallers per infants, pares i professionals.  En èpoques de vacances escolars, realitzem escoles de Nadal, de Setmana Santa i d’estiu, en elles es dóna una atenció professional, pedagògica i lúdica als nens.

LA NOSTRA PRIMERA TROBADA SERÀ GRATUÏTA! T’informarem de la nostra manera de treballar i ens adaptarem a les vostres necessitats i horaris!

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.