Aquest Nadal regala la Targeta Regal

Aquest Nadal regala la Targeta Regal de Viu Comerç. Segur que li agradarà !

El millor regal: Totes les botigues en una targeta.

La targeta estarà a la venda a la caseta de Viu Comerç a la Plaça de la Vila des del 15 de desembre 2015 fins al 5 de gener 2016.

Una targeta on tindràs al teu abast més de 150 establiments de tot tipus, moda, estètica, complements, llar, joguines, informàtica, salut i bellesa, etc…

Per quart any consecutiu, i desprès de l’èxit de vendes d’anteriors anys, Viu Comerç comercialitza la seva pròpia targeta regal per dinamitzar el comerç associatiu durant la campanya de Nadal.

La targeta es pot adquirir per valor de 25, 50 o 100 € i utilitzar-la íntegrament als establiment associats (veure directori) per comprar qualsevol dels productes o serveis que ofereixen els més de 150 establiments associats; te una validesa de 6 mesos.

La targeta durant el període de Nadal es pot adquirir a la caseta de la Plaça de Vila fins el 5 de gener en horari de 11.00h a 13.30h del matí, i de 17.30 a 20.30h de dimarts a diumenge.

Targetes Regal per valor de 25, 50 i 100 € vàlida a tots els establiments associats a Viu Comerç. (Excepte: Mc Donald’s, Tezenis, Intimissimi, Pimkie i Mercadona)

Més informació a http://www.siguesviu.cat/index.php/targeta-regal-viu-comerc

VIU COMERÇ
L’associació de comerç i serveis de Vilanova I la Geltrú. L’entitat agrupa a més de 180 establiments tant de comerç de proximitat, franquícies com de serveis.
Articles Recents
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.