22-27 Febrer: Fora Estocs D’hivern DINS LES BOTIGUES

XIV Edició  Fora Estocs

Les marques als millor preus del dilluns 22 al dissabte 27 de febrer- si hi ha apertura de comerços el cap de setmana-  

 Repetim  Fora Estocs dins de les botigues

La XXIV edició de la Fira Fora Estocs, marcada pels condicionants del Covid-19, es celebrarà dins les botigues de VIU COMERÇ a Vilanova i la Geltrú el dilluns 22 i dissabte 27 de febrer. Sí sí, una setmana sencera Fora Estocs, d’aquesta manera ens assegurem els aforaments i elements necessaris perquè sigui una fira totalment segura i la pugui gaudir tant els de Vilanova com els de la comarca.

Les botigues participants estaran guarnides amb la imatge fora estocs per diferenciar-se d’aquelles botigues que no formin part de l’associació.

Aquesta mostra s’ha convertit en la fira comercial de referència a la ciutat, organitzada des del propi comerç, i transcendeix fora de la mateixa pels articles de temporada que porten els establiments participants i els preus de liquidació.

L’objectiu és la venda de l’estoc de la temporada d’hivern 2020. Els visitants trobaran els productes que han vist en el transcurs de les rebaixes a les botigues amb un preu encara molt més econòmic. La gran oferta comercial i la qualitat, així com les marques dels productes, es trobaran en les més de 60 botigues participants; establiments de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar, informàtica i múltiples empreses de servei i benestar per les persones, etc…

Fa tantes edicions que celebrem el Fora Estocs, cuidant els productes i marques que oferim que la fira  aplega tant visitants de la ciutat com de poblacions veïnes. És per això, que des de Viu Comerç s’aposta per potenciar i projectar la imatge del comerç vilanoví, consolidant la ciutat com el centre comercial a cel obert més important entre Barcelona i Tarragona.

Les botigues disposaran de tiquets d’aparcament gratuïts per als pàrquings Charlie Rivel, Casernes i Plaça Peixateria amb la voluntat d’afavorir l’ús dels aparcaments soterrats de la ciutat i potenciar l’accés a peu al centre comercial urbà.

VIU COMERÇ
L’associació de comerç i serveis de Vilanova I la Geltrú. L’entitat agrupa a més de 180 establiments tant de comerç de proximitat, franquícies com de serveis.
Altres informacions que et poden interesar
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.