22-27 Febrer: Fora Estocs D’hivern DINS LES BOTIGUES

XIV Edició  Fora Estocs

Les marques als millor preus del dilluns 22 al dissabte 27 de febrer- si hi ha apertura de comerços el cap de setmana-  

 Repetim  Fora Estocs dins de les botigues

La XXIV edició de la Fira Fora Estocs, marcada pels condicionants del Covid-19, es celebrarà dins les botigues de VIU COMERÇ a Vilanova i la Geltrú el dilluns 22 i dissabte 27 de febrer. Sí sí, una setmana sencera Fora Estocs, d’aquesta manera ens assegurem els aforaments i elements necessaris perquè sigui una fira totalment segura i la pugui gaudir tant els de Vilanova com els de la comarca.

Les botigues participants estaran guarnides amb la imatge fora estocs per diferenciar-se d’aquelles botigues que no formin part de l’associació.

Aquesta mostra s’ha convertit en la fira comercial de referència a la ciutat, organitzada des del propi comerç, i transcendeix fora de la mateixa pels articles de temporada que porten els establiments participants i els preus de liquidació.

L’objectiu és la venda de l’estoc de la temporada d’hivern 2020. Els visitants trobaran els productes que han vist en el transcurs de les rebaixes a les botigues amb un preu encara molt més econòmic. La gran oferta comercial i la qualitat, així com les marques dels productes, es trobaran en les més de 60 botigues participants; establiments de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar, informàtica i múltiples empreses de servei i benestar per les persones, etc…

Fa tantes edicions que celebrem el Fora Estocs, cuidant els productes i marques que oferim que la fira  aplega tant visitants de la ciutat com de poblacions veïnes. És per això, que des de Viu Comerç s’aposta per potenciar i projectar la imatge del comerç vilanoví, consolidant la ciutat com el centre comercial a cel obert més important entre Barcelona i Tarragona.

Les botigues disposaran de tiquets d’aparcament gratuïts per als pàrquings Charlie Rivel, Casernes i Plaça Peixateria amb la voluntat d’afavorir l’ús dels aparcaments soterrats de la ciutat i potenciar l’accés a peu al centre comercial urbà.

VIU COMERÇ
L’associació de comerç i serveis de Vilanova I la Geltrú. L’entitat agrupa a més de 180 establiments tant de comerç de proximitat, franquícies com de serveis.
Articles Recents
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text.